Sóstói Stadion rekonstrukciója

2016. áprilisában elindult a 11 milliárd forintos beruházás, melynek keretében a legmodernebb kritériumoknak megfelelő, 14.000 néző befogadására alkalmas stadion épül fel, emellett számos fejlesztésre is sor kerül a városrészben. A projekt szervesen kapcsolódik a Sóstói Természetvédelmi Terület megmentéséhez.

Sóstó

 2018. januárjára fejeződhetnek be a Sóstói Stadion rekonstrukciós munkái, melynek keretében multifunkcionális létesítmény várja az érdeklődőket. Az új Sóstói Stadion UEFA 4-es kategóriájú lesz, amelyben bajnoki- és kupamérkőzéseken kívül a magyar válogattott Európa-bajnoki és világbajnoki selejtezői, a Bajnokok ligája csoport- és kiesési szakaszbeli mérkőzései is megrendezhetőek lesznek, egészen a negyed döntőkig.

A 14.000 néző befogadására képes sportlétesítmény 100 %-ban fedett lelátókkal rendlkezik majd, a futópályák megszűntetésével pedig aréna szerű kialalkítás várja a játékosokat és szurkolókat.

További hírek

Zárvatartás

Zárvatartás

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2021. március 22-től ügyfélszolgálatunk a hatályban lévő kormányrendeletek értelmében továbbra is ZÁRVA tart! Ügyintézésre online és telefonon a 22/ 511 301- es számon lesz lehetőség.   Megértésüket köszönjük!
2021.03.05.
Tájékoztatás – bérleti díjra biztosított halasztás és részletfizetés lehetőségéről

Tájékoztatás – bérleti díjra biztosított halasztás és részletfizetés lehetőségéről

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése hatáskörében eljáró Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesterének12/2020. (III.20.) számú határozatával – a koronavírus járvány bérlőket érintő hatásainak enyhítése érdekében az Önkormányzat tulajdonában lévő lakásokra és nem lakás céljára...
2020.04.14.
XXI. szászadi körülmények az új középiskolai Campus

XXI. szászadi körülmények az új középiskolai Campus

Új, 21. századi infrastrukturális lehetőségek várják négy fehérvári oktatási intézmény tanulóit és pedagógusait 2020 szeptemberétől a középiskolai campusnak köszönhetően. A hatalmas, mintegy 35 ezer négyzetméteres épületegyüttes engedélyes tervei őszre elkészülnek, 2018 második felétől pedig a kivit...
2017.05.25.
Elköltöztünk

Elköltöztünk

Tisztelt Partnerünk! Ez úton tájékoztatjuk, hogy a Székesfehérvári Városfejlesztési Kft. irodája 2016. július 25-től új helyre költözött. Új címünk: 8000 Székesfehérvár, Irányi D. u. 4., C épület. Telefonos és elektronikus elérhetőségeink nem változtak.
2016.07.26.

Legutóbbi galériák

  • Fő utca
  • Szociális városrehabilitáció
  • Hiemer ház