Elektromos gépjármű flotta bővülés a Városfejlesztési Kft-nél

2017.06.23. 10:52

Újabb lépést tett a Székesfehérvári Városfejlesztési Kft.a környezettudatos közlekedés terén, két elektromos meghajtású gépkocsival bővült a társaság autó flottája.

Cégünk életében 2015-ben kezdődött a körmyezetkímélő közlekedési eszközök alkalmazása. Elsőként egy Nissan Leaf személyképkocsi, majd egy Nissan e-NV200 Van Acenta típusú kisteherautó került beszerzésre. 

Ezen környezettudatos szellemiség mentén és az eddigi kedvező tapasztalatok eredményeként ez év júniusában újabb két tehergépkocsival bővült immár négy tagúvá a cég elektromos gépjármű flottája. Az autók megvásárlása részben a Nemzetgazdasági Minisztérium és az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. által kiírt pályázaton elnyert, vissza nem térítendő támogatással valósult meg. 

Az új tehergépkocsik ezután az ingatlankezelés és épületüzemeltetés területén dolgozó karbantartó kollégák városon belüli közlekedését segíti.

Büszkék vagyunk arra, hogy önkormányzati  cégként élen járunk a környezetkímélő autózás meghonosításában Székesfehérváron.

Legutóbbi galériák

  • Fő utca
  • Szociális városrehabilitáció
  • Hiemer ház